МАСЛО ВЕРШКОВЕ
НАША ПРОДУКЦІЯ
Масло вершкове — масло, вироблене з вершків, яке має специфічний притаманний йому смак, запах та пластичну консистенцію за температури (12±2) °C, з вмістом молочного жиру не меншим ніж 61,5 %, що становить однорідну емульсію типу «вода в жирі». Вершкове масло також називають коров'ячим жиром.
Масло вершкове — масло, вироблене з вершків, яке має специфічний притаманний йому смак, запах та пластичну консистенцію за температури (12±2) °C, з вмістом молочного жиру не меншим ніж 61,5 %, що становить однорідну емульсію типу «вода в жирі». Вершкове масло також називають коров'ячим жиром.
МАСЛО ЕКСТРА 82,0%
Масло Екстра солодко вершкове несолоне, 82% жиру має виражений аромат пастеризованих вершків і характерним «горіховим» присмаком, які обумовлені високотемпературної пастеризацією вершків.
МАСЛО СОЛОДКО-ВЕРШКОВЕ 73%
Масло солодковершкове 73% жиру має виражений аромат пастеризованих вершків.
Має щільну однорідну консистенцію, блискучу і суху поверхню на розрізі. Колір від світло-жовтого до жовтого, однорідний по всій масі.
МАСЛО БУТЕРБРОДНЕ
СОЛОДКОВЕРШКОВЕ НЕСОЛОНЕ
Масло солодковершкове 65% жиру має виражений аромат пастеризованих вершків.
Має щільну однорідну консистенцію, блискучу і суху поверхню на розрізі. Колір від світло-жовтого до жовтого, однорідний по всій масі.
МАСЛО СЕЛЯНСЬКЕ СОЛОДКОВЕРШКОВЕ
Масло солодковершкове 70% жиру має виражений аромат пастеризованих вершків.
Має щільну однорідну консистенцію, блискучу і суху поверхню на розрізі. Колір від світло-жовтого до жовтого, однорідний по всій масі.
МАСЛО БЕЗЛАКТОЗНЕ
Масло солодковершкове 82% жиру має виражений аромат пастеризованих вершків.
Має щільну однорідну консистенцію, блискучу і суху поверхню на розрізі. Колір від світло-жовтого до жовтого, однорідний по всій масі.
МАСЛО ГХІ 250г/450г
Отримують методом перетоплення, суть якого у випаровуванні води та видаленні молочних білків із вершкового масла. За такого методу молочний білок казеїн — один із найвідоміших алергенів — практично повністю видаляється. Окрім того, під дією високих температур масло ГХІ не стає токсичним, тому його можна використовувати для жарки.